Hedef, İran'ı yalnızlaştırmak

Öyle medya yöneticileri var ki, tın tın. Kendi anayasalarını dahi okuduklarını sanmıyorum. Bunların Amerikan yasalarını bildiklerine de inanmıyorum. Her ağızlarını açtıklarında Temsilciler meclisi...

Öyle medya yöneticileri var ki, tın tın. Kendi anayasalarını dahi okuduklarını sanmıyorum. Bunların Amerikan yasalarını bildiklerine de inanmıyorum. Her ağızlarını açtıklarında Temsilciler meclisi ve Senato'nun yetkilerinden bihaber oldukları ortaya çıkıyor. Yaptıkları konuşmalara kulak verince cehaleti daha iyi gözlemliyorsunuz.

Peki bunlar nasıl yayın yönetmeni ya da diğer önemli görevlere gelebiliyorlar. Çoğu anchormanler da farksız.

NTV'nin Yakın Plan'ında iki ayrı bölüm vardı. Pentagon'un "Türkiye'yi F-35 programından çıkardık" açıklamasını dahi okuyamadılar. Belki de kabullenmek istemediler. Prof. Mithat Baydur'un doğruları dile getirişine dahi itiraz ettiler. Ne zaman ki bunların arasına kanalın dış haberler müdürü Ahmet Yeşiltepe katıldı, pozisyon değişti. Yeşiltepe gayet anlaşılır şekilde "F-35 programından atıldık" dedi.

Tezgâh

Kimileri de hâlâ Beyaz Saray'ın göz boyama açıklamalarından bir şeyler umdu. ABD Savunma Bakanlığı "Size teslim ettiğimiz F-35'leri dahi alıp götüremeyeceksiniz" diyor. Bunu bile taahhüt edilen 100 uçaktan sonrasına yorumlayanları izledik. Bunlara neyi anlatacaksınız.

Pentagon'un hazırlıkları çok açık. Bizim gibi projeye ilk andan itibaren katılan Hollanda ve Danimarka'dan onay alındığı açıkça belli. Şimdi medyamıza yeni malzeme çıktı "bizi sattılar." En çok merak ettiğim, bu kadar sığ insanlar ne zaman bir araya getirildi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar