Hastane maceram ve tespitlerim

Önce size sıkıntımı tekrarlayayım. İkamet ettiğim Büyükçekmece'de Ziraat Bankası şubesinin  yaşlılar için ne inilebilir ne çıkılabilir yerdeki kaldırım düzenlemesinden...

Önce size sıkıntımı tekrarlayayım. İkamet ettiğim Büyükçekmece'de Ziraat Bankası şubesinin  yaşlılar için ne inilebilir ne çıkılabilir yerdeki kaldırım düzenlemesinden başıma neler geldi biliyorsunuz... Oradaki  6 küçük kedi yavrusunu beslerken düşüp sol kolumu ve omuzumu nasıl kırdığımı anlatmıştım. Bu kazanın ardından bir türlü toparlayamadım. Mevcut hasarlarımı gidermeye uğraşırken üzerine yine hastanelik oldum. Ambulansla Medilife Hastanesi'ne götürüldüm, Gerekli ilk müdahale yapıldı. Sonra Mimar Sinan Devlet Hastanesi'ne... Buradan buyrun, "Yine geldin, hadi bir de diğer kontrolları yapalım" derken ayağımın da çatlamış olduğu farkedildi.

Zorunlu ara

Kontrollar sırasında bayan doktorlar bir de zatürre başlangıcı tespit etmez mi?..

Bu nasıl oldu? diyeceksiniz. Hemen orta ikinci sınıfta tüberküloz hastalığı geçirdiğimi hatırlayıp bu bilgiyi doktorlarla paylaştım.

Hastanede yatırmak istediler, anan yahşi baban yahşi deyip eve dönüş vizesi aldık. Ama tekrar davet ettiler, amaç bu kez zatürreyi durdurmak.

Yani ne yazabiliyor ne okuyabiliyordum. Yazılarımı zorunlu bir ara vermek durumunda kaldım. Bu tedavi sürecinde zaman zaman gazetedeki sütunumda yazılarımı görmezseniz, merak etmeyin.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar