Hariçten gazel yok

Devlet Bahçeli'yi çözebilen varsa, çıkıp anlatsın. İYİ Parti kongresi öncesi yaptığı çıkışı yorumlayacak kelime bulamıyorum.Rakiplerine en ağır hakaretlerde bulun. Ondan sonra da...

Devlet Bahçeli'yi çözebilen varsa, çıkıp anlatsın. İYİ Parti kongresi öncesi yaptığı çıkışı yorumlayacak kelime bulamıyorum.

Rakiplerine en ağır hakaretlerde bulun. Ondan sonra da "Fikren aramızda olanlar, MHP'ye dönsün" çağrısı yap. Barış çubuğu uzattıklarının ne zilletini ne illetini bırakmayan kendisi değil miydi?

İnsanlar senin kölen mi? Git diyeceksin gidecekler. Dön diyeceksin, geri gelecekler.

Bana göre Bahçeli mahalli seçimlerden ve İstanbul'daki yenilemeden sonra panik atak geçiriyor. İstediği kadar biz il bazında başkanlıklar aldık desin. Burada değerlendirme, encümen oyları üzerinden yapılır. Buna göre İYİ Parti'nin oyları MHP'nin önüne geçti.

Söndürülemeyen mutfak yangını ise ortada. Bunun ideolojiyle filan ilgisi yok. Alparslan Türkeş gibi bir büyük liderin gölgesine sığınmaya da hakkı yok.

Fazla gecikmeden

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar