Hakemler kötü de ya yorumcular!

Rıdvan Dilmen'in futbolculuğuna her zaman şapka çıkarttım. En az 5-6 yıl daha devam edecek aktif sporculuğunu kendi sonlandırdı. Nedenlerini iyi bilmekte. En başta özel hayatı. Düzenli yaşantıyı bir...

Rıdvan Dilmen'in futbolculuğuna her zaman şapka çıkarttım. En az 5-6 yıl daha devam edecek aktif sporculuğunu kendi sonlandırdı. Nedenlerini iyi bilmekte. En başta özel hayatı. Düzenli yaşantıyı bir türlü sağlayamadı.

Teknik direktörlük dönemi de çok çabuk rafa kalktı. Nereyi çalıştırsa başarısız oldu. Bu dalda en önemli imkânı Aziz Yıldırım sağladı. Dilmen'in ışıltılı geçmişine güvenip koca Fenerbahçe'yi teslim etti. Sonucu biliyorsunuz.

Bir Maksim eğlencesinde Bülent Ersoy'un "Şam Şeytanı" lakabını taktığı Rıdvan, kendi camiasında dahi tutunamadı. Birkaç başka denemede de aynı hayal kırıklığı yaşandı.

% 100 Taraf

Rıdvan bildiğiniz gibi şimdi medyada futbol yorumculuğu yapıyor. Yazdıkları daha ölçülü. Kontrolünü kaybettiği, ekrandaki konuşmaları. Çünkü taraftarı olduğu kulüp iyi sonuç alamamışsa tüm suçu hakemlere bindiriyor.

Bir de şuur altında sevmediği kulüplere bindiriyor. Bunun da bu kadar ölçüsüz olmasının nedeni devre ya da maç biter bitmez ekrana çıkmasından. Hırsla ağzından çıkanı kulağı duymuyor. Sinirlerini kontrol edemiyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar