Güven tazelendi

İYİ Parti, şu kısa sürede  4. Olağanüstü Kurultayı'nı gerçekleştirdi. Bu defa ortalarda zombi göremedik. Tercih hatası olarak Meclis'e girenlerden yeni satışlara tanık olmadık.En önemli unsur...

İYİ Parti, şu kısa sürede  4. Olağanüstü Kurultayı'nı gerçekleştirdi. Bu defa ortalarda zombi göremedik. Tercih hatası olarak Meclis'e girenlerden yeni satışlara tanık olmadık.

En önemli unsur sayılan Genel İdare Kurulu seçiminde de arıza çıkmadı. Sayının 80'den 50'ye düşürülmesine ve çarşaf listeye rağmen Akşener ekibi gerçek demokrasiyi oturttular.

Kurultay öncesi ve sürecinde birtakım nifakçıların isim isim ortaya koydukları "piyon adaylar" piyasaya çıkmadı. Yandaş medyanın hevesi kursağında kaldı.

Bunlar olayın arkasını bırakacaklar mı sanıyorsunuz. Asla. Aynı yollara "el yapımı patlayıcılar" yerleştirmeyi mutlaka sürdüreceklerdir.

"Ver, yer"

Yandaşların özelliği bu. Birtakım akademisyen ve gazetecinin hayatı böylesi oyunlara dayalı. Aklımın ermediği konu insanın menfaat karşılığı bu hale gelebilmesi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar