Gerçek haberciler ve amigolar

Ekran bülbülleri, iki konuya kilitlendi; "tanzim satışlar ve CHP'yi eritmek." Oysa inşaat sektöründe konkordato talepleri devam etmekte. Çamlıca'daki muhteşem camiyi inşa etmekte olan şirket bile başvuruda bulundu. Sanayi...

Ekran bülbülleri, iki konuya kilitlendi; "tanzim satışlar ve CHP'yi eritmek." Oysa inşaat sektöründe konkordato talepleri devam etmekte. Çamlıca'daki muhteşem camiyi inşa etmekte olan şirket bile başvuruda bulundu. Sanayi üretimindeki düşüş oranı yüzde 9,8'i geçti. O hâle geldik ki, bütün gün Barış Manço'nun "Domates, biber, patlıcan" şarkısını dinler gibiyiz. CNNTURK'ün Gece Görüşü'nde Hande Fırat yoktu. İkinci kaptan Abdülkadir Selvi komutayı üstlenmişti. Bu yazarın tek gün objektif hâlini görsem, adakta bulunacağım. Kapanışta verdiği mesajları, izlememiş olanlar için buraya alacağım; "Erdoğan'a sevgi, saygı dileklerimi sunuyorum." Bunu söylerken Abdullah Gül ve arkadaşlarını hain ilan etmeyi unutmadı. Sebebi de belli. "Parti kurma çabaları." Selvi gazeteci mi yoksa parti amigosu mu?

Aslında zor

Madem böyle giriş yaptık, Abdullah Gül, Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'nun ayyuka çıkan çalışmalarıyla devam edelim. Ak Parti yönetimi ve şakşakçıları boşuna telaşlanıyorlar.

Bu üçlüden, özellikle Gül'den hiçbir şey olmaz. Eski Cumhurbaşkanı, hayatı boyunca hep "hazıra kondu." Anlayacağınız yeni oluşumu kotaracak isim yok.

İyi çalışma

Murat Çelik dersini iyi çalışmış öğrenci gibiydi. TMO (Toprak Mahsulleri Ofisi) ve Tarım Kredi Kooperatifleri'nden aldığı bakliyat ve tahıl fiyatlarını mukayesesi muhteşemdi. Aralarında resmen uçurum var.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar