​​​​​​​Geçmişiyle gurur duyabilmek...

Her anlamda moralsiz olduğum gün telefonum çaldı. Karşımda Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin Müdürü Cem Çapanoğlu. Onun hakkında biraz bilgi vermek istiyorum. Arkadaşım, kardeşim ne derseniz deyin.Cem'le en...

Her anlamda moralsiz olduğum gün telefonum çaldı. Karşımda Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin Müdürü Cem Çapanoğlu. Onun hakkında biraz bilgi vermek istiyorum. Arkadaşım, kardeşim ne derseniz deyin.

Cem'le en önemli bağlantım Tuzla Piyade Okulu'ndan. Yedek subay eğitimimizi aynı bölükte yaptık. Hem de aynı mangada. Övünmek gibi olmasın ben bu birliğin başı idim. Yetmişimi devirdim bana hâlâ "komutanım" der.

Sürekli Basın Kartlarımla hep o ilgilenir. Çünkü, Basın Yayın İl Müdürlüğü'ne gidecek takatim yok.

Çok uzattım galiba; Cem Çapanoğlu TGC'nin 2019 yılı Burhan Felek Basın Hizmet Ödülü'ne layık görüldüğümü bildirdi. Fotoğraf ve biyografi istedi.

Sıra Yabuloğlu'nda

Ben de her zamanki gibi, geçmişimiz uzun seneler önceye dayanan YENİÇAĞ'ın İcra Kurulu Başkanı Ahmet Yabuloğlu'ndan rica ettim. Onlar Cem'le paslaşıp işi hallettiler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar