GDO ve domuz gübresi önerenler!

HaberTürk'ün "Gerçek Fikri Ne?" isimli tartışmasını izledim. Geç saatlere kadar keşke takılmasaydım. Konu günceldi ama tema kanserdi. Erken teşhis ve nedenleri işlendi. Eren Eğilmez'in konukları arasında Prof....

HaberTürk'ün "Gerçek Fikri Ne?" isimli tartışmasını izledim. Geç saatlere kadar keşke takılmasaydım. Konu günceldi ama tema kanserdi. Erken teşhis ve nedenleri işlendi. Eren Eğilmez'in konukları arasında Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta ile Onkolog Dr. Yavuz Dizdar'ı fark edince mecburen seyrettim.

Katılımcılardan Prof. Dr. Taner Demirer'i izledikçe gerçekten sinirlerim bozuldu. Bu hematoloğa bir de TÜBİTAK Ödülü verilmiş. Ayrıca TUBA Kanser Çalışma Grubu'nun Başkanı. Katılımcıların toplamından fazla konuştu. Öyle şeyler savundu ki şaşırdım.

GDO'lu tarımı överken "Türkiye bir an önce buna başlamalı" emri verdi. En çok bozulduğum ise domuz gübresine başlanması isteğiydi. Hatta bir ara, bu hayvanın etinin yenmesini de önerdi. Konunun uzmanı değilim ama dinimizin yasakladığı bir şeyi nasıl teklif edebiliyor?

Prof. Dr. Taner Demirer Kanola'nın reklamını da yaptı. Bu bitkiden elde edilen yağ asırlardır boya ve tekstil sanayisinde kullanıldı. Birileri son yıllarda bunu millete yedirmeye başladı. Bunu nasıl başardılar, merak içindeyim.

Böyle giderse...

Bu görüşleri savunan diğer kişi Doç. Dr. Oytun Erbaş'tı. Bu fizyoloğu bir dönem Deniz Bayramoğlu'nun "gırgır-şamatalı" gece yarısı yapımlarından hatırlıyoruz. Suratında hep "gülen adam imoju" taşımasıyla tanımıştık. Küçükusta'yı bir ara o kadar sinirlendirdi ki "sululuğu bırak" diye bağırttı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar