"Galatasaray: 2 Erdoğan: 0"

Bu mesajın Meral Akşener tarafından atıldığını tam doğrulamış değilim. Ancak, Cim-Bom'un Başakşehir'le oynayacağı maç öncesi, konuyla ilgili olaylara tanık oldum. İstanbul ilçe kongrelerine...

Bu mesajın Meral Akşener tarafından atıldığını tam doğrulamış değilim. Ancak, Cim-Bom'un Başakşehir'le oynayacağı maç öncesi, konuyla ilgili olaylara tanık oldum. İstanbul ilçe kongrelerine devam eden Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başakşehir konuşması. İlçe taraftarına amigoluk yaptı. "Maça gidip takımınızı destekleyin" şeklindeki sözlerini "basiret bağlanması" olarak değerlendirebilirim. Bu işi bilinçli olarak yaptıysa; "Galatasaray 2 Erdoğan 0"ı hakketti. Gerçekten mesajı Meral Bacı attı, diyebilirim. Tabelada İYİ PARTİ tarafına yazılması uygun düştü.

Önceki akşamdan bu yana tüm futbol sever ve politika tutkunları bu esprinin iyi oturduğu konusunda hemfikir. Eğer görüntülü benzetme istenirse; "Sarı-Kırmızılı futbolcu Mariano'nun muhteşem golüne benzetebilirim." Hiç kızmaca, darılmaca kızmaca yok. Hakikat bu.

Takımı çok

Bütün gayretlere rağmen -Beşiktaş ve Fenerbahçe'den takviyeler dahil- Başakşehir'in bozbaykuşlarının sayısı bir türlü 2 bini deviremedi. Bakalım Erdoğan'ın gazı ne kadar faydalı olacak. Kaldı ki, Ak Parti Genel Başkanı'nın çok fazla takımı oluştu, liste uzadı:

Camialtı, İETT, Erokspor, Kasımpaşa, Rizespor, Fenerbahçe buna şimdi de Başakşehir'i ekleyebiliriz. Bunların çoğuna lafım yok. Rizespor, tabii Başakşehir de hariç hepsine karşı forma giydim. Yazlık maçlarda şimdi 3. Lig'e yükselen Erokspor'da bile oynadım. Zamanında Kasımpaşa hattında pek çok futbol kulübü vardı. Mesela, Ömer Hayyam ve Dolapdere gibi.

Daha fazla dağıtmadan ana konuya döneyim. Erdoğan'ın ilçe kongresindeki konuşması devam ederken, inanılmaz sayıda mesaj aldım. En başta da iyi Galatasaraylı Hüseyin Movit'ten. Adı geçen maç başlamadan, hepsi Erdoğan'a kızgınlıklarını ifade ettiler. İlginç taraf bazı Fenerbahçe ve Beşiktaşlıların da kınamalara katılmasıydı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 343 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 273 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 128 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 173 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar