Futbolun Mafya özentileri

Fenerbahçe-Trabzon maçı 90+6'daki golle 1-1 bitti. Bu Sarı Lacivertli ekibin sezon klasiği. Kendi gibi adı büyüklere attığı son saniye golleriyle yine bir puanı kurtardı. Zaten bunlar da olmasa, ligin en dibinde o...

Fenerbahçe-Trabzon maçı 90+6'daki golle 1-1 bitti. Bu Sarı Lacivertli ekibin sezon klasiği. Kendi gibi adı büyüklere attığı son saniye golleriyle yine bir puanı kurtardı. Zaten bunlar da olmasa, ligin en dibinde o vardı.

Tuhafıma giden, iyi Fenerbahçelilerden olan Alper Yemeniciler'in yanında bir anda Volkan Demirel'i görmekti. "Maçta oynamadım ama, bir şeyler söylemek istiyorum" diye lafa girdi. Sonra devam etti:

"Devre arasında soyunma odasına giderken, arkamdan bir Trabzon görevlisinin camiamıza ettiği hakaretleri cevaplandırmak istiyorum. Bu şahsın benden ve Fenerbahçe'den özür dilemesini istiyorum. Aksi halde onu Trabzon otobüsünden alır, ben özür diletirim."

Volkan'ın, sonuna geldiği futbol hayatı boyunca böylesi işlerine alıştık. Millî formayı sırtından çıkarıp, stadı terk edişini hatırlayın. Maç sırasında gırtlak sıkmalarını da.

Gazeteciye

Adını vermeyeyim bir spor yazarına "seni yatağından aldırırım" demesi bu örneklerden. Say sayabildiğin kadar. Böylesi sabıka dosyası bulanan Volkan'ın her gittiği yerde ıslıklanıp, protesto edilmesi doğal değil mi?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 343 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 128 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 173 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar