Filistin tamam da ya Türkistan?

Akıl Çemberi'nde iki, hatta iki buçuk oyuncu izledik. Malum adlara yeni bir isim de eklendi. İçlerinde hiç susmayan "saygı ötesi" hale gelen Emin Pazarcı'yı dehşetle izledim. Zaman zaman meddahlığa soyundu.Tartışma...

Akıl Çemberi'nde iki, hatta iki buçuk oyuncu izledik. Malum adlara yeni bir isim de eklendi. İçlerinde hiç susmayan "saygı ötesi" hale gelen Emin Pazarcı'yı dehşetle izledim. Zaman zaman meddahlığa soyundu.

Tartışma kurallarını aştı. İşi hakaretlere vardırdı. Bu ekibe şimdilerde Dr. Hüseyin Alptekin eklendi. Bana bir başka öğretim üyesi Selman Öğüt'ü anımsattı.

Alay etmeler

Anlayacağınız, nifak tarlalarının sayısı her gün artmakta. Pazarlamacının geçmişini hatırlayınca bu hale dönüşeceğini tahmin edemezdim. Karşısındakini konuşturmadığı gibi, hakaret ve dalga geçme huylarını edinmiş. Gazeteci, haddini bilmeli. Unvanı da olan bir parlamentere otuz defa "yalan söylüyorsun" diye bağırma hakkını kimden alıyor?

Kaybettiriyor

Bu şekilde Ak Parti'ye taraftar kazandırdığını mı sanıyor? Tam tersini yapıyor. Karşı cephede kim varsa bindirmekle kendini mi tatmin ediyor? Cümleleri arasında FOX TV'ye hakaret, ona ne kazandırdı?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 343 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 273 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 128 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 173 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar