Fıkraların Homeros'u Karadayı'yı kaybettik

Vakti gelen, çekip gidiyor. Çok gerilere dalmadan kısa sayılacak sürede Hakk'a yürüyenlere bakmak yeterli. Önce Can Bartu aramızdan ayrıldı. Ardından yıllar önce Mecidiyeköy'de güzel bir ortamda...

Vakti gelen, çekip gidiyor. Çok gerilere dalmadan kısa sayılacak sürede Hakk'a yürüyenlere bakmak yeterli. Önce Can Bartu aramızdan ayrıldı. Ardından yıllar önce Mecidiyeköy'de güzel bir ortamda tanıdığım Metin Aşık.

Vefatlara Şeref Has ve Eyüp Karadayı da eklendi. Karadayı ile Tercüman yıllarımda beraber çalıştık. Dikkat ettiniz ise  saydıklarımın tamamı Fenerbahçe'ye hizmet vermişler.

Yine de şanslı sayılırım. Can Bartu ve Karadayı ile aynı ortamlarda çalıştık. Şeref Has'ın sahada çalımlarla sekiz rakamı çizen futbolunu seyrettim.

Metin Aşık'ın insanı yanıltan sert bakışlarının altındaki müthiş gırgır yanını keşfetme imkânı buldum.

Eyüp Karadayı

Orhan Ayhan büyüğümün teşhisiyle Azrail bu aralar Fenerbahçe'nin başında dolaşıyor. Hayata veda eden dört ünlünün tamamı da bu camiadan.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 343 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 273 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 128 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 173 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar