Erdoğan'ın iki şapkası

Millet İttifakı'nın ortak mitingleri birilerinin sinirlerini iyice bozdu. Tuhafıma giden iktidarın "çift şapka" kullanması. Gerektiğinde genel başkanınki, zora gelindi mi öbürü takılıyor. Meral Akşener'in...

Millet İttifakı'nın ortak mitingleri birilerinin sinirlerini iyice bozdu. Tuhafıma giden iktidarın "çift şapka" kullanması. Gerektiğinde genel başkanınki, zora gelindi mi öbürü takılıyor. Meral Akşener'in Denizli'deki konuşmasına verilen tepki "Cumhurbaşkanına hakaret"e sokulup suç duyurusunda bulunuldu.

Durumun bu hâle gelmesindeki ana nedeni görmemek mümkün değil. Yönetim her şeyden önce yargıdan emin. Yoksa, bugüne kadar 20 binin üstündeki hakaret davası açmak mümkün müydü?

Mahalli seçimlere kalan sürenin iyice kısalması bazı gerçekleri daha iyi ortaya koymaya başladı.

Basit bir gözlemle işe başlayacağım. Erdoğan'ın Trabzon mitingi, AK Parti Genel Başkanı'nın bu kentte düzenlediği en katılımsız organizasyondu. Buna, hemen her Karadeniz mitinglerinde tanık olduk.

Oysa Kılıçdaroğlu ve Akşener'in el ele katıldığı Denizli ve Aydın'da durum müthiş coşkuluydu. Kişisel olarak yorumlarsam, her ikisi için de "insan seli" diyebilirim. Sonuçta sürpriz olan Kadınlar Günü'nde yapılan suç duyurusuydu!

Diğer etken

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 343 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 128 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 173 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar