Er Şirin'i Kurtarmak...

Şirin Payzın'ın işten çıkarıldığı haberleri gelmişti. Bu konuda kısa bir araştırma yaptım ve doğrusunu buldum; "İzne ayırmışlardı". Süresi 24 Haziran sonrasına kadardı....

Şirin Payzın'ın işten çıkarıldığı haberleri gelmişti. Bu konuda kısa bir araştırma yaptım ve doğrusunu buldum; "İzne ayırmışlardı". Süresi 24 Haziran sonrasına kadardı. Sandıklar açıldı, kapandı ve ses çıkmayınca şüphelendim. Ne zaman ki Salı akşamı Ne Oluyor'un anonsları başlayınca zorunlu tatilin sonlandığını anladım.

Şirin'in iyi bir ekran yüzü olduğunu söyleyebilirim. Buna düzgün Türkçesini ilave edebilirim. Problemi çözen kişi de, Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın. Onca şutlamalar arasında Er Ryan'ı kurtaran oydu. Bu konudaki gayretlerinden dolayı Kalın'ı kutlamalıyız.

Laf aramızda bu aralar sözcünün "parlamento dışı kabinede yer alacağı söylentileri yaygın". Bana göre böylesi bir atama zor. Kalın'ın şu andaki görevi zaten "Örtülü Başkan Yardımcılığı". Erdoğan güvendiği ve kendisine yakın bulduğu kimseleri asla yanından ayırmaz. Verdiği görevleri ise belli çizgide tutar.

Ne ararsan

CNNTÜRK'teki Ne Oluyor'un gündemi Hoş Memo'daki büyücünün kazanı gibiydi. Her şey mevcuttu. Öncelikle eski katılımcılardan Doç. Dr. Yunus Emre'yi tebrik edelim. Bu defa kartvizitine CHP İstanbul Milletvekili unvanını eklemişti. Kişisel olarak bu genç akademisyeni beğendiğimi belirteyim. Donanımı bir yana ağzı da iyi laf ediyor. İşsiz gençler -eğitimli ya da eğitimsiz- konusunu güzel işledi. Öncelikli problemin bu olduğunda ısrar etti.

Yunus Emre, belki de "kahve köşelerinde oturuyorlar" derken Erdoğan'ın kekli-çorbalı kıraathanelerine destek verdi!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar