Engelleme devam ediyor

İYİ Parti'nin Sultanahmet'te katılacağı program son anda engellendi. Hazırlıklar devam ederken, aynı yerde Ramazan süresince kurulan iftar sofraları hatırlatılmıştı. Bu sayede gerekli izinler rahatlıkla...

İYİ Parti'nin Sultanahmet'te katılacağı program son anda engellendi. Hazırlıklar devam ederken, aynı yerde Ramazan süresince kurulan iftar sofraları hatırlatılmıştı. Bu sayede gerekli izinler rahatlıkla alındı. Aslında Meral Akşener'in isteği sadece Halide Edip Adıvar'ın "Türk'ün Ateşle İmtihanı"nı başlattığı yerde konuşabilmekti.

Neyse ki, yasaklamaya Büyükçekmece Belediye Başkanı engel oldu. Hasan Akgün, Kültür Parkı'nı Meral Bacı'ya tahsis ediverdi. Sonuçta Uğur Dündar'ın "Halk Arenası" başladı.

Müthiş canlılık

Buradan birkaç gözlemimi aktarmak istiyorum. Alanı dolduranların yüzde 90'ı bayandı. Aralarında kimileri tanıdık, beyleri de gördüm. Eski arkadaşım Uğur'un da tespit ettiği gibi çok canlı bir topluluk vardı. Meral Bacı'ya yapılan tezahürat sanırım Sultanahmet'ten duyulmuştur.

İYİ Parti lideri, Dündar'ın sorularını cevaplandırırken oldukça rahattı. Saray'ın inanılmaz masraflarını anlattı. Son olarak Okluk Koyu'nda binlerce ağaç kesilip 400 odalı "Yazlık Saray" yapımını kınadı. Merhum Turgut Özal'ın mütevazı yazlığının yerine yapılmakta olan tesis, 7 yıldızlı bir otel özelliği taşıyacak.

Tamamlandığında sanırım uzak-yakın tüm akrabalar aynı anda tatil imkanı bulacaklar. Tabii sandık buna izin verirse.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar