Eldiven fırlatarak maç kazanılmaz!

Dört maçtır gol atamayan bir takım. Şampiyonlar Ligi'nin en az koşan ekibi. Hem sahada hem saha kenarında kötü bir oluşum. Galatasaray'dan söz ettiğimi anlamışsınızdır. Bunlar tüm aklı...

Dört maçtır gol atamayan bir takım. Şampiyonlar Ligi'nin en az koşan ekibi. Hem sahada hem saha kenarında kötü bir oluşum. Galatasaray'dan söz ettiğimi anlamışsınızdır. Bunlar tüm aklı başında yorumcuların üstünde birleştiği tespitler. Lig cezalılarınızı da sahaya sürdüğünüz maçta sıfır puanlı "demode Lokomotif"e de yeniliyorsanız hedef değiştirmeye çalışmayacaksınız.

Ortaya konulan futbol ve bunu sergileyen oyuncuları tek tek inceleyin. Genç Ozan ve Donk dışında ter döken kimse var mıydı? Bir de İmparator'dan "eldiven fırlatma şov." Sanki 17. yüzyıl Fransa'sında da düelloya davet ediyor. Hele maç sonu toplantısındaki "arkasına sığınmıyorum ama" diye başlayan "23 derecelik sıcaklık farkından söz etmek" Terim'in yanlışlarına yama olmaz.

İki hata daha

Kulüpler Birliği'nin kimin hazırladığı çözülemeyen bildirisinin maçtan önce yayını hataydı. Fakat bunu fazla ciddiye alıp "olası yenilginin nedenleri arasına dâhil etmek" daha büyük yanlıştı. Başkan Mustafa Cengiz'de bir şeyi yeni fark etmeye başladık. Fazla konuşuyor. Gerekli gereksiz. Her konunun üstüne atlıyor.

Camianın ondan beklediği, imkân yaratıp ara transferde ihtiyaç duyulan isimleri almak. Sonunda teknik direktörünü dahi patlattığını artık fark etmeli.

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar