"Doğrucu Davut" Yavuz Ağıralioğlu...

Bu hafta Tarafsız Bölge için "İYİ Parti Özel"di diyebilirim. Hatta bunu daha daraltıp, Parti Sözcüsü Ağıralioğlu'na kilitlemek mümkün. Ahmet Hakan, bunu daha birinci dakikada açıkladı.Gazino...

Bu hafta Tarafsız Bölge için "İYİ Parti Özel"di diyebilirim. Hatta bunu daha daraltıp, Parti Sözcüsü Ağıralioğlu'na kilitlemek mümkün. Ahmet Hakan, bunu daha birinci dakikada açıkladı.

Gazino benzetmesiyle, Ağıralioğlu assolistti. Diğerleri uvertür sanatçı. Konuya girmeden önce, Yavuz Ağıralioğlu'nu tüm Türkiye'ye tanıtan cümlesini biraz açmak istiyorum. "Biz CHP'ye Katolik nikahı ile bağlı değiliz." Pek çoğunuz bunun anlamını biliyorsunuzdur. Ancak bilmeyenler için bilgi vereceğim.

Örnek

Hıristiyanlığın Katolik mezhebinde insanlar doğal olarak evlenebilirler. Ancak boşanmak yasaktır. Yani evlilik yemini edenler bir daha ayrılamazlar. Kendi adıma konuşursam, bu tabir için "mükemmel ötesi benzetme" demek mümkün.

Buna örnek; Oscar'lı oyuncular Katharine Hepburn-Spencer Tracy yıllar yılı, ölene kadar birlikte yaşadılar. Tracy'nin inançlı Katolik olması eşinden ayrılmasını engelledi.

Başa dönelim

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 343 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 273 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 128 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 173 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar