Dananın kuyruğunun kopacağı gün geldi

2 milyon 437 bin 119 adayın başvuru yaptığı ilan edilen Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS), bugün ve yarın üç oturum halinde yapılacak. Eski tabirle ÖSYM sınavı öncesi öğrencilerde...

2 milyon 437 bin 119 adayın başvuru yaptığı ilan edilen Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS), bugün ve yarın üç oturum halinde yapılacak. Eski tabirle ÖSYM sınavı öncesi öğrencilerde bir endişe gözlemleniyor. Bunun nedeni de bu önemli sınavın korona virüs salgınının yaşandığı bir dönemde gerçekleşecek olması. Çevreme baktığımda pek çok gencin sınavlara girmeyeceği yönünde işaretler görüyorum. Bizim aileden de bir kişi aynı düşüncede. Daha önce yapılan Milli Savunma Akademisi sınavında bir kaç öğrencinin koronaya yakalanmış olması bu endişenin ana sebebi.

Gençlerimize, sınava girerken alınan tedbirlere harfiyen uymalarını tavsiye eder başarılar dilerim.

Hande Fırat fark yaratıyor

Gece Görüşü, seyir defterimde yer alanlardan. Bazıları bu programı izliyorum diye bana kızsa da ben Hande Fırat'ın tavrı ve tarzını seviyorum. Bir kişi hariç bu programın katılımcılarını da beğeniyorum. Onu da tanımayan kalmadı. Herkese kürek kürek kara çalmakla ünlendi. Oysa Ruşen Gültekin dahil sözler kesilmiyor.

Öte yandan İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Londra'daki bir müzayedede satışa çıkan İtalyan ressam Bellini'nin 600 yıllık Fatih Sultan Mehmet tablosunu 770 bin sterline satın almayı başardı.

Buna bile kara çalmaya kimin hakkı var?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar