Cumhurbaşkanı olma yolunda...

Ekrem İmamoğlu, kendisine destek için düğününü erteleyen Batmanlı gence söz vermişti; "Ben de katılacağım."İstanbul Gönüllüleri'nden olan bu delikanlı açık farkla kazanılan...

Ekrem İmamoğlu, kendisine destek için düğününü erteleyen Batmanlı gence söz vermişti; "Ben de katılacağım."

İstanbul Gönüllüleri'nden olan bu delikanlı açık farkla kazanılan seçim sonrası memleketine döndü. Nikah hazırlıklarına bıraktığı yerden devam etti.

İmamoğlu'nun "Geliyorum" mesajıyla havalara uçtu. Çünkü bu ülkede politikacıların sözlerini tuttuğu pek görülmemişti. Düğün ve eğlenceler İBB Başkanlığını iki kere kazanmış biriyle oldukça renkli geçti.

Buraya kadar sorun olmadı. Ne zaman ki dönüş sırasında Diyarbakır'a geçildi, kıyamet koptu. Başlandı "Sen nasıl oluyor da, görevden alınanlara moral motivasyonda bulunuyorsun" yaygaralarına.

Ateşleyen

İmamoğlu'nun düğünde çektiği halayı bile "bölücülere destek" yaptılar. Peki neden? Bu ülkenin 16 milyonluk yerleşkesini yöneten birinin kolbastı yapması değil de halayı mı sorun?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar