Cumhur İttifakı'nı çatlatan oran

MHP'nin kampından sonra Ak Parti de "fırçalı tatil" yaptı. Bu defa alışıldık bir yerde toplanılmıştı: Kızılcahamam. Sonuncuya kadar, iktidarın bu tip müzakereleri hep neşeli...

MHP'nin kampından sonra Ak Parti de "fırçalı tatil" yaptı. Bu defa alışıldık bir yerde toplanılmıştı: Kızılcahamam. Sonuncuya kadar, iktidarın bu tip müzakereleri hep neşeli geçmiştir.

Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'nun şahsında CHP'yi eleştirisi doğaldı. Kendi partisine yönelttiği bombardımanın dozunu yükselttiğine tanık olmak ise gerçekçiydi.

Trenden inenler, trene binenler kullanılmadı ama hemen her cümlesini "altımızı oyanlarla mutlaka hesaplaşacağız"a bağlamayı unutmadı.

Erdoğan'ı ön sıralarda dinleyenlerin yüzlerine dikkat ettim. Tamamında moral bozukluğu gözlemledim.

İşler karıştı

Kızılcahamam'da Erdoğan'ın açıkladığı bir istatistik yeni bir sorun yaratacak. Devlet Bahçeli ne cevap verecek merak içindeyim. MHP Genel Başkanı'nın "Seçimde aldığımız oyların oranı yüzde 18,81'dir."açıklamasına Erdoğan'ın verdiği karşılık Cumhur İttifakı'nı 2023'e zor götürür:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 343 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 273 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 128 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 173 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar