Çocuklar Duymasın darbe aldı

Vatan Şaşmaz'la -asıl adı Vatansever- tanışmam Akşam gazetesi yıllarında oldu. Halkla İlişkiler bölümünde çalışan Nurşen Kocayaş'la flört ediyordu. Sonra nişanlanıp evlendiler....

Vatan Şaşmaz'la -asıl adı Vatansever- tanışmam Akşam gazetesi yıllarında oldu. Halkla İlişkiler bölümünde çalışan Nurşen Kocayaş'la flört ediyordu. Sonra nişanlanıp evlendiler. Nurşen de, Vatan gibi Trakya kökenli. Ailesinin imkanları iyiydi. Porsche kullanıyordu. Delikanlıyı karakter analizi yapacak kadar fazla tanımıyorum. Evliliklerinin üçüncü yılında boşandılar. Nurşen hoş kız olmasının yanı sıra iyi eğitimlidir. Bir de mutfak kültürü var ki müthiş. Hele yapıp getirdiği tarçınlı-havuçlu keklerinin benzerini hiç yemedim. Bu tek örnek bile yeter. Bence Vatan'ın her anlamda mükemmel bir eşten kopuşunu anlamak mümkün değil. Aslında Çanakkale ve Lüleburgazlıların evliliği yürümeliydi. Aklımda tek bir varsayım kaldı; Vatan Şaşmaz'ın yapısı. İlişki kurduğumuz kısa dönemde bile önemli bir şey dikkatimi çekmişti. Ne zaman güzel bir bayan görse, ona odaklanıyordu. Neyse bütün bu yorumlara gerek kalmadı inancındayım. Umarım Nurşen Kocayaş kardeşim gönül güzelliğine yakışan birliktelik ile hayatını devam ettiriyordur.

Silah konusu

Şaşmaz cephesinde gerçekten mağdur biri var; ikinci eş mimar Yasemin.  Üstelik 4 aylık hamile. O da Nurşen gibi çok varlıklı bir aileden. Boğaz'da arsalar alacak kadar akıllı yatırımcı. Bu saatten sonra kendisine sadece "sabır" dileyebiliriz.

Filiz Aker'in durumu ortada. Eski mankenin bir dönem Vatan'la aynı sitede oturuşu facianın başlangıcı. Aradaki 11 yaş fark, önemli olmadı. Bir süre sonra Vatan'ın ipleri koparttığını anlıyoruz. Filiz ise tutkusunu bir türlü söküp atamıyor. Neticede "kim ruhsat verdi" ve "Conrad Otel gibi yere nasıl sokuldu" soruları arasında bu silah 5 kez ateşlendi. Dördü Vatan'a, biri Filiz'e. Şimdi Adli Tıp ve uzman soruşturmaları tamamlanır. Kabak iki otel güvenlikçisinin başına patlar. Ölen öldüğüyle kalır.

Acı tesadüf

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar