Çıkmak bilmeyen hayvan hakları...

Murat Özdemir'i bir yemek programında tanıdım. Ekip çalışması olmayan, ferdi denilen bu yarışmada yaptığı abuk sabukluklarıyla öne çıktı. Daha ilk bakışta İtalyan hukukçu...

Murat Özdemir'i bir yemek programında tanıdım. Ekip çalışması olmayan, ferdi denilen bu yarışmada yaptığı abuk sabukluklarıyla öne çıktı. Daha ilk bakışta İtalyan hukukçu Lombrosso'nun "Kriminal tipler"inden birine benzetmiştim. Onur Büyüktopçu gibi sakin bir sunucuyu dahi çıldırtmıştı. Dayanamadı ve Murat'ı kovmak zorunda kaldı.

Aynı şahsı bu defa MasterChef'te görünce şaşırdım. Aynı kanalın başka programında yer verilmesini çözemedim. Bu büyük organizasyonun daha ikinci gününde yarışmacı arkadaşları ona lakap taktılar: "Deli Murat."

Bu defa, kendi takımının elemanlarına sabotajlar düzenledi. Tehlikeli tuzaklar hazırladı. Üstüne üstlük, üç ünlü uluslararası şefin uyarılarını kulak ardına attı. Bugün kovuldu, ertesi gün devam ettirildi. Sonunda öyle bir hâle geldi ki, RTÜK'e giden "kötü örnek oluyor" şikâyetlerinin sayısı on binleri buldu. İşte bundan sonra kesin şekilde yollandı. Çünkü işin ucunda kanala ceza gözükmüştü.

Laf ola

Bu defa hemen hemen tüm magazin programlarının gündemine oturdu. Peşine kamera eşliğinde muhabir taktılar. AVM'lerde takip edilir hâle geldi. "Laf olsun, torba dolsun" sorulardan sonra lafı hep getirip "Survivor'da yarışmacı olacak mısın?"a bağladılar.

Acun Ilıcalı ve kurmayları bu kez tereddütsüz "ret" haberini gönderdiler. Umduğu cevap verilmeyen "Deli Murat" gemi iyice azıya aldı. Acun'u tehditlere başladı. "Delidir, ne yapsa yeridir" deyip sineye çektiler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar