Çıkarma gemimizin olmadığı günler...

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin envanterinde ne kadar araç, gereç varsa hepsini Suriye sınırına yığdık. Arada içeri girip, şeref turları bile attık. Uçaklarımız da bunlara katıldı. Sadece...

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin envanterinde ne kadar araç, gereç varsa hepsini Suriye sınırına yığdık. Arada içeri girip, şeref turları bile attık. Uçaklarımız da bunlara katıldı. Sadece, bölgede deniz olmadığından gemilerimizi götüremedik. Plan program hazır.

Düğmeye basmak an meselesi. Kıbrıs Harekâtı öncesindeki gibi devamlı aynı şarkıyı söylüyoruz "Bir gece ansızın gelebiliriz." İşte burada takıldığım yerlerden biri "gündüz de gelebiliriz."

Asıl amaçları

Gelelim Pentagon'un ayak oyunlarına. Oluşturduğu PKK kökenli gücü öyle bir hale getirdi ki, hedefi de buydu. Binlerce TIR dolusu silah aktarıldı. Taaa Amerika'dan beton koruyucular bile taşındı. Irak'ı birbirine sokup, hatta babasının malı gibi kullandı.

Son numaraları ise PYD/YPG saflarına birkaç bin Arap'ı dahil etmek oldu. Şimdi de bu maaşlı Arapları Türk Ordusunun karşısına mevzilendirdiler. PKK kökenliler de olası harekât alanının dışına çıkarıldı.

Eski palavralar

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 343 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 273 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 128 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 173 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar