​​​​​​​Canlı yayında Atatürk'e hakaret

İsmail Çağlar'ın kafa yapısını az çok biliyorduk. Bu defa "Atatürk karşıtlığını" bağıra bağıra tescilledi. CNNTURK'teki tartışmada bununla da yetinmedi önüne gelene aleni hakaret...

İsmail Çağlar'ın kafa yapısını az çok biliyorduk. Bu defa "Atatürk karşıtlığını" bağıra bağıra tescilledi. CNNTURK'teki tartışmada bununla da yetinmedi önüne gelene aleni hakaret yağdırdı.

Bir dönemin "ikna odaları" ile başladı Nur Serter ve arkadaşlarını "şerefsizler" diye niteledi. Peşinden de "Hiç olmazsa yaptıklarını savundular" diye ilave etti. Sonunda da olayı Atatürk'e saldırıya kadar götürdü.

Emekli askerî savcı Ahmet Zeki Üçok'un "Ata'ya hakaretini geri al, özür dile" şeklindeki uyarısına da "Yapmıyorum, söylemiyorum, söylemiyorum, söylemiyorum. Hele senin uyarmanla asla yapmam" diye bangır bangır bağırdı. Bu da yetmedi Üçok'a "Keşke sen de çıkıp Nur Serterler gibi dürüstçe itiraf edebilsen" diye hakaretin dozunu artırdı.

Uyarılar

Öncelikle CNNTURK yönetimini ve Demirören Ailesini uyarmak istiyorum. O Atatürk düşmanlarını devamlı ekrana sürmekte amacınız nedir? İşin sonunda kabağın başlarına patlayacağını fark etmiyorlar mı? Eğer Erdoğan Demirören sağ olsaydı bunlara asla izin vermezdi.

Ya RTÜK

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar