Büyük bir değeri kaybettik

Levon Panos Dabağyan'la Durum Dergisi'nde beraber çalıştık. Bu topraklara ve değerlerimize sahip çıkan bir insandı. Gerçek Türk Milliyetçisi idi. Zaman içinde onu daha iyi tanıdıkça hayran oldum. Dün...

Levon Panos Dabağyan'la Durum Dergisi'nde beraber çalıştık. Bu topraklara ve değerlerimize sahip çıkan bir insandı. Gerçek Türk Milliyetçisi idi. Zaman içinde onu daha iyi tanıdıkça hayran oldum. Dün Timuçin Mert kardeşimin dillendirdiği gibi, her zaman Alparslan Türkeş'in yanında oldu. CKMP'nin -MHP- Adana Kongresi'nde parti sembolü seçilirken en büyük etken olmuştu. Bozkurt mu, Üç Hilal mi oylamasında ilk duyulan ses onunkiydi; "Üç Hilal olsun. Ecdat yadigârıdır". Bu gür çıkışın arkasından tüm salon büyük tezahüratla ona destek vermişti.

Bende önemli etki yaratan tezlerinden biri de "Bu topraklarda yaşayan Ermeniler, Türk soyundan gelmedir" idi. Bu yüzden epey baskıya uğradı. Yılmadı, bir adım gerilemedi.

Kibarlığı, insanlığı ve değer yargılarıyla önemli birisiydi. Çocuğumun isim babasıydı. Levon Ağabeyimi saygı, sevgi ve rahmetle anıyorum. Toprağı bol olsun.

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar