Bunlara millî formayı vermeyin

Araya Pazar yazım girince, bazı konular bugüne kaldı. Başakşehir-Sivas maçını izlerken şaşırmadığımı itiraf etmeliyim. Arda Turan kendisinden bekleneni yaptı. Bu çocuğun düzeleceğine...

Araya Pazar yazım girince, bazı konular bugüne kaldı. Başakşehir-Sivas maçını izlerken şaşırmadığımı itiraf etmeliyim. Arda Turan kendisinden bekleneni yaptı. Bu çocuğun düzeleceğine inanmıyordum. Yanılmamışım. Faul bayrağı kaldırmayan yardımcı hakeme saldırısı inanılır gibi değildi. Bir ara kokartı sökmeye çalıştı. Hırsını alamadı, orta hakeme de saldırdı.

Arda ne yapmak istiyor çözeniniz var mı? Barcelona'yı bıktırıp bonservisini bedavaya getirme peşinde mi? Sezonu erken kapattı ve böylece yapamadığı balayı tatiline şimdiden çıkabilir. Verilecek ceza gelecek sezona da sarkacaktır.

Acun Ilıcalı'nın "Göz6" programıyla şöhreti yakalayan Bayrampaşalı Erdi Ünver'in bazı huylarının hemşehrisi Arda'ya bulaştığı kesin. En başta saldırganlıkları.

Onu yetiştiren "babam" dediği Fatih Terim'le kapışması yetmedi. "Ağabey" olarak sıfatlandırdığı Bilal Meşe'nin gırtlağına sarıldı. Üstelik sin-kaflarla. Arda Turan her geçen gün daha kötüye gidiyor. Kendine çekidüzen vermesi için zamanı kalmadı. Ümitsiz vaka.

Ekürisi

Bir gün sonra da, aynı görüntüler Trabzon'daydı. Bu defa sahne alan Burak Yılmaz'dı. Neden sorusunun cevabını ararken, benzeşen gerekçelere rastladım. Burak, Trabzon'da mutlu değil. Haklı protestolara tahammül edemiyor. Geleneksel olarak kaçmanın alt yapısını hazırlıyor. Merak edenler, kulüpten kulübe gidiş maceralarını incelesinler. Aile ve özel hayatına ise girmek istemiyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar