"Bir VAR'mış bir yokmuş"

Üst üste oluşan VAR arızaları, hakemlerin değerlendirilmesi açısından faydalı oldu. Galiba en talihsizi Ali Palabıyık'tı. "Yardımcısı Serkan Çimen'in kurbanı oldu" diyebilirim. Geçmişinde Aziz...

Üst üste oluşan VAR arızaları, hakemlerin değerlendirilmesi açısından faydalı oldu. Galiba en talihsizi Ali Palabıyık'tı. "Yardımcısı Serkan Çimen'in kurbanı oldu" diyebilirim. Geçmişinde Aziz Yıldırım'ın korumacılığına sahip bu hakem bu defa suçsuzdu. Başakşehir maçındaki büyük hata Çimen'in üstünde kaldı. Bu konuda en güzel yorumu Başkan Göksel Gümüşdağ yaptı; "Serkan Çimen'i Allah'a havale ediyorum".

Maçtan sonraki tartışmalarda iki kişi üstünde durmak istiyorum. İlker Yağcıoğlu'nun hangi takımın yandaşı olduğunu bilmeyen yok. Ancak, verilmeyen golün pozisyonunu daha ilk izleyişinde "ofsayt yok" diyerek noktaladı.

Beni asıl şaşırtan Erman Toroğlu'nun tavrıydı. Hoca, bir bakışta çözdü olayı sakız gibi uzattı. "Başa al" ve "geriye sar"larından fenalık geldi. "Evet ofsayt" diyene kadar canımızı çıkardı. O kadar kıvırdı ki, epey "eyyam yaptı" mesajı aldım.

Toroğlu bazen bıktırıyor. Bu kadar gevelemenin ne kendisine ne izleyiciye faydası var. Sadece sinirleri bozuyor.

Teknik adamlar

Öncelik Philip Cocu'nun olmak üzere birkaç teknik direktörden söz etmek istiyorum. Fenerbahçe sorumlusunun maç sonu demecini dinlerken ağzım açık kaldı. Bizim seyrettiklerimiz ile Cocu'nun anlattıklarının benzeşen hiçbir tarafı yoktu. "Cep telefonundan başka maç seyretti" sonucuna vardım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar