Bir türlü konduramadılar

En uzun soluklu çalışmayı yapanlar, tatili hak ederler. FOX TV'nin iki ağır topu İsmail Küçükkaya ile Fatih Portakal bugün yeniden iş başındalar. Yani bu ikili yollandı hayalleri kuranların hevesleri...

En uzun soluklu çalışmayı yapanlar, tatili hak ederler. FOX TV'nin iki ağır topu İsmail Küçükkaya ile Fatih Portakal bugün yeniden iş başındalar. Yani bu ikili yollandı hayalleri kuranların hevesleri kursaklarında kaldı.

Beni affetsinler, bu defa onları daha az aradım. Yakın zamana kadar bu kanalın alternatifi olarak sadece Halk TV vardı. Şimdi öyle mi?

Kendi adıma konuşursam kullandığım Dıgıturk programında artık Tele-1 ve KRT de mevcut. Tele Dünya ile ilgim bulunmadığından dört istasyonun bana rahatlıkla yettiğini söyleyebilirim. Dikkat ettinizse, yenilerden tv100'ü kullanıma dahil etmedim. Bu ekranda bazen Okan Bayülgen'i izliyorum. Gerisi yarı yandaş.

Ayrıcalıklı birileri

Tatile çıkanlar, tatile çıkarılanlar arasında ilginç tipler de mevcut. Örneğin Buket Aydın. Daha NTV'de iken onu çözen ilk kişi olmuştum. İyi haberci ve kardeşim kadar sevdiğim Halil Demir'den aldığım sitemleri hiç unutmuyorum.

Neticede kimin haklı çıktığı ortada. Buket, ne yapıyor ediyor tekrar geri dönüyor. Anlaşılan bazı değişik özellikleri var. Biraz da Mehmet Soysal'a benziyor. Adı büyük bir grubun CEO'su oldu. Kısa sürede kendini kapının önünde buldu. Neticede köşe yazılarıyla yetinmeye başladı. O da nereye kadar!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar