Beşiktaş'a "inadına Murat Hazinedar"

İki muhbir ve komplo şebekesinin tezgâhı sonucu Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ocak ayında görevden alınmıştı. Ancak ortada bir hukuk garabeti var. Yandaş medyanın başlattığı hedef...

İki muhbir ve komplo şebekesinin tezgâhı sonucu Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ocak ayında görevden alınmıştı. Ancak ortada bir hukuk garabeti var. Yandaş medyanın başlattığı hedef göstermede bilinen tetikçiler devreye girmişti. Bunlara ilaveten kendi partisinin içinden kimi isimler de destek verdiler.

4 Ocak'ta görevden alınma yazısından bir gün sonra Kemal Kılıçdaroğlu Beşiktaş Belediyesini ziyaret etti. Düzenlediği basın toplantısında "Bu bir siyasi komplodur." diye konuştu.

Safhalar

Unutulmaması gereken, eski bir belediye çalışanının yalan ihbarına dayanan suçlamalarla bugüne gelinmesi. Aylarca tahkikat yapıp, delil arıyorsunuz. Sonuçta hiçbir şey bulamıyorsunuz. Kaldı ki Hazinedar'ın dört yıllık icraatını ilk didik didik eden Sayıştay denetçileridir. Sonuçta verilen denetleme raporu ortada. İstanbul ilinin 39 ilçesinin "en temiz sonucu" Beşiktaş'ınki idi.

Murat Hazinedar için alınmış hiçbir aleyhte karar yok. Aksine "aklanma belgeleri" mevcut.

Ne bekleniyor?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar