Başakşehir şampiyon Gümüşdağ TFF Başkanı

"Bu arada... TFF'yi yıllardır kimin yönettiği meydanda: Göksel Gümüşdağ. Kongre günü gelene kadar Erdoğan kimi işaret edecek."Bu alıntıyı 1 Mart Cuma günü yayımlanan yazımdan yaptım. Daha sonra...

"Bu arada... TFF'yi yıllardır kimin yönettiği meydanda: Göksel Gümüşdağ. Kongre günü gelene kadar Erdoğan kimi işaret edecek."

Bu alıntıyı 1 Mart Cuma günü yayımlanan yazımdan yaptım. Daha sonra Başakşehir'in şampiyonluk yolundaki tek rakibi Galatasaray'a hazırlanan Doğu Slalomu'nu dillendirdim. Bütün bu kurgunun arkasında da Gümüşdağ'ın olduğuna işaret ettim.

Malatya-Başakşehir maçındaki "olmayan penaltı"yı izledikten sonra da "plan, tıkır tıkır işliyor" kanısına vardım.

Fırat Aydınus, yeni TFF başkanına karşı hizmetine başladı. Bir yerde "beni unutma, sadık bendenizim"in ilk sunumunu yaptı. Aydınus'un FIFA kokartını artık kimse engelleyemez.

Destek

Benim bu yazımın yayınından bir gün sonra baktım, Demirören'inkiler öncelikli medyanın büyük bölümü Gümüşdağ propagandasına başladılar. Bunu da Cumhurbaşkanının "eş durumundan akrabası"nın seçilmesini arzuladığına bağladım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar