Başakşehir Katarlılara Yılmaz Vural F. Bahçe'ye

Spor yazarı bir yakınım Başakşehir'in Avrupa macerasından kopuşu için ilginç laflar etmişti. Ön elemeler ve grup maçlarında uygulananların strateji olduğunu söylemişti. Önemsemedim. Hatta Burnley'e...

Spor yazarı bir yakınım Başakşehir'in Avrupa macerasından kopuşu için ilginç laflar etmişti. Ön elemeler ve grup maçlarında uygulananların strateji olduğunu söylemişti. Önemsemedim. Hatta Burnley'e aleni olarak yattığını iddia etti. Abdullah Avcı'nın sahaya sürdüğü kadro ile Beşiktaş önündeki on birine dikkat etmemi istedi.

Türkiye Kupası'ndan elenişi de yan yana değerlendirdik. Aynı tezleri hatırlattı."Başakşehir, isteyerek elendi" savını tekrarladı. Bu takım elindeki geniş kadroya rağmen sahaya böylesi bir, on bir sürüyorsa "artık uyan" diye konuştu. Sonra da devam etti:

"Amaçları belli. Daha sezon başında, kendilerine tek hedef seçtiler. Ligi kazanmak. Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi'nde temsil etmek. Sonraki detayları ise sen yazdın. Yani Katar sermayesini getirecekler."

İkimizin haklılık payının olup olmadığının anlaşılmasına fazla vakit kalmadı.

Göksel Gümüşdağ'ın çok zeki ve ince hesaplı olduğundan şüphemiz yok. Bu defa da müthiş denklemler peşinde olduğu kesin. İBB adaylığından ümidi kesince, bu yolu tercih etmesi doğal. Aksi hâlde, bu kadar pahalı futbolcuyu niye toplasın? Hele Demba Ba transferini gördükten sonra.

Size itirafta bulunayım. Şu kurguya iyice inanmaya başladım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 343 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 273 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 128 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 173 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar