Ayin Yöneten Başkan Yardımcısı...

Ankara'daki müzakerelerde alınan uzun time out için olumlu not düşenlerdenim. Çünkü bu ülkeyi seven biriyim. Her şehit cenazesinde yüreğim dağlanır. Kahrederim. Şu ana kadar şehadet mertebesine ulaşan Suriye...

Ankara'daki müzakerelerde alınan uzun time out için olumlu not düşenlerdenim. Çünkü bu ülkeyi seven biriyim. Her şehit cenazesinde yüreğim dağlanır. Kahrederim. Şu ana kadar şehadet mertebesine ulaşan Suriye Millî Ordusu mensupları için de aynı duyguları taşıyorum.

Bu yazıyı kaleme alırken 48 şehadet ve 100'ün üstünde yaralıyı da unutmam mümkün değil.

Çetin pazarlıklar sonucu yayınlanan 13 maddelik ön protokol beni tatmin etti. Bunu belirttikten sonra, bazılarının aklına gelmeyen detaylara değineceğim.

Trump kalmalı

Zaman zaman yerin dibine batırılan bir ABD Başkanı mevcut. Kimilerine göre kafasına huni yerine koca bir peruk geçirmiş biri. Devamlı fikir değiştiren yapıda gözüküyor. Bana göre, alternatiflerinden ehvenişer.

Yerine geçmeyi planlayanlara dikkat ettiniz mi? Hepsi istisnasız Türkiye düşmanı. Bunu söylemekten de çekinmiyorlar. Kafamız biraz çalışıyorsa, "Trump devam etmeli" demeliyiz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar