Artık Borçlanma Müdürümüz de var!

"Müjdeler olsun yurdumun toprağına taşına" diye bir şarkımız vardı. Mutlaka hatırlayanlarınız çıkar. Bunu bir püskevit reklamına uyarlamışlardı; "Bir müjdem var çocuklar."Şimdi de...

"Müjdeler olsun yurdumun toprağına taşına" diye bir şarkımız vardı. Mutlaka hatırlayanlarınız çıkar. Bunu bir püskevit reklamına uyarlamışlardı; "Bir müjdem var çocuklar."

Şimdi de üçüncüsü ortaya çıktı. Benzetmek gibi olmasın "Düyûn-u Umûmiye"yi hatırlatan bir genel müdürümüz oldu. Adı da Mustafa Turan.

İnşallah Ak Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan'la akrabalığı yoktur. Artık yeni genel müdürden onay almadan borçlanamayacaksınız. Bu sefer üst imza olmaması, yani Hazine ve Maliye Bakanı'nın onayına gerek gösterilmemesi enteresan. Anlaşılan, kabine revizyonu kapıya dayandı.

Bu tip haberlerin iki öncü ismi Abdülkadir Selvi ile Gürkan Hacır'ın CNNTÜRK'te görünmemesi daha da ilginç değil mi?

İdare meselesi

Gece Görüşü'nün tatilden dönen yöneticisi Hande Fırat'la başlayacağım. Nüfus kağıdı eskidikçe kılık kıyafeti küçülüyor. Bu defa da pembenin "69 haftalıklar için" kullanılan tonuna bürünmüştü. Hatta halini "pamuk şekeri"ne dahi benzetebiliriz. O saçlar başlı başına olay. Tam tabiriyle "inek yalamış" haldeydi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar