"Arkanızdayız" gazı nerede patlayacak?

Medyada burnumuzun dibindeki Meis Adası'na çıkan Yunan askerlerini görmüşsünüzdür. 1947 Paris Anlaşması'na göre askerden arındırılmış bu adaya nasıl oluyor da Yunan askerleri başıbozuk denilecek...

Medyada burnumuzun dibindeki Meis Adası'na çıkan Yunan askerlerini görmüşsünüzdür. 1947 Paris Anlaşması'na göre askerden arındırılmış bu adaya nasıl oluyor da Yunan askerleri başıbozuk denilecek kıyafetlerle çıkabiliyor. Bu herhalde kaşınmanın bir kaç adım ötesi. Bakalım bu işin sonu nerede bitecek. Şimdiden söyleyeyim AB destekli, "Arkanızdayız" gazı sonuçta tahmin ettiğim gibi bir yerden patlayacak.

Bilindiği gibi Türkiye'nin dışa müthiş borcu -450 milyar dolar- dolayısıyla sıkıntıda olduğu düşüncesi birilerinin iştahını kabartmakta. Yanıldıkları nokta burası... Meis'ten hava atarken ellerindekilerden olma ihtimalini hiç hesaba katmıyorlar sanırım.

Bütün bunlara karşı Erdoğan takılmış plak gibi:

"Kaşınan dersini alır!.."

Beştepe'deki konser

Gözünüzden kaçmamıştır, 30 Ağustos'un yıldönümü dolayısıyla düzenlenen Zafer Konseri Beştepe'de gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı Mehteran Topluluğu ve Bando Takımı konseri birlikte icra ettiler. Doğrusu bu organizasyonu ben beğendim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar