Anayasa Mahkemesi mi yoksa VAR Odası mı?

Bazı akademisyenler için verilen "hak ihlali kararı" küllenmekte olan tartışmayı alevlendirdi.Öncelikle değinmek istediğim oy oranı 8'de 8 eşitlik. Başkanın "ihlal vardır" diyenler arasında olmasıyla yasalaşan bir karar.

Burada, futboldaki VAR'a benzer durum oluştuğu mutlak. Bu defa da karşıt görüşlü akademisyenler bildiri yayınladı. Bunu yorumlamak için verilen isme bakmak yeterli; 1071 Bildirisi.

Mümkün değil

Olayın ekranlara yansıması CNNTÜRK'le başladı. Ancak, kimileri ilk kez benim kafamda laflar etse de sahiplenemiyorum. Çünkü bunların "geçmişi kandilli." Yani "Sahibinin Sesi" olmaktan GBT'leri mevcut.

Dinlemeyenler, konuşturmayanlar bir aradaydı. Merve Şebnem Oruç'un sözlerine fazla takılmak istemiyorum. Ancak o kadar mekanik, yani rahatsız edici sesi var ki dinlemekte zorlanıyorsunuz. Tınısı ayrı problem. İki kafadaşıyla birlikte CHP Parti Meclisi üyesi Ekrem Kerem Oktay'ı boğdular. Bırakın da konuşayım yalvarmalarından başka laf edemedi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar