Akşener'ler, kessen sarı-kırmızı

Liderler Fox'ta Meral Akşener'i konuk etti. Kanalın kurmayları yine "sebilhane bardağı" gibi dizilmişlerdi. İYİ PARTİ'nin Cumhurbaşkanı Adayı'ndaki en büyük değişim "slogan laflar" üretme yeteneğini...

Liderler Fox'ta Meral Akşener'i konuk etti. Kanalın kurmayları yine "sebilhane bardağı" gibi dizilmişlerdi. İYİ PARTİ'nin Cumhurbaşkanı Adayı'ndaki en büyük değişim "slogan laflar" üretme yeteneğini geliştirmesi. Örneğin "Maddi değerler pahalanırken, manevi değerler ucuzladı" diyebildi. Tabii ki hedefinde Erdoğan vardı.

Ak Parti'nin en önemli stratejisinin kendisini 2. tura bırakmamak olduğunu anlattı. Yandaş kamuoyu araştırmacılarının "talimatlı anketleri"nin bu çalışmaların en önemli unsuru olduğunu belirtti.

Tüm yıpratma çabalarına rağmen yıkılmadığını anlattı. Dayanıklılığı için verdiği örnek güzeldi; "Acı patlıcanı kırağı çalmaz".

En renkli muhabbet

İsmail Küçükkaya'nın, genel yönetmeni Doğan Şentürk'ün sarı-lacivert kravatını gösterip konuyu futbola getirmesi havayı değiştirdi. İlginç diyaloglar başlattı. Akşener'e "Siz hangi takımını taraftarısınız?" sorusuyla merakla beklenen cevap geldi; Galatasaray. Sebep olarak "Oğul Akşener'in bu liseden mezun olması" gösterildi. Daha da ilginç açıklamalar bundan sonra sökün etti. Babaannenin "Torunspor"u tuttuğu itiraf edildi. 80 yaşındaki kadıncağızın fanatizmi için "Gelin de onu maç izlerken seyredin" dendi.

Meral Bacı iyi konuşur. Doğal haliyle sade vatandaşa sempatik geldiği kesin. En başta da hemcinslerine.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar