Akşener'in sözü...

Hande Fırat'ı özlemişiz. Gece Görüşü sezon açarken bu gerçeği fark ettik. "15 Temmuz kahramanı" bu gazeteci, yepyeni bir ekiple sahne aldı.Prof. Dr. Mehmet Şahin, Abdülkadir Selvi ve Gürkan Hacır'ı...

Hande Fırat'ı özlemişiz. Gece Görüşü sezon açarken bu gerçeği fark ettik. "15 Temmuz kahramanı" bu gazeteci, yepyeni bir ekiple sahne aldı.

Prof. Dr. Mehmet Şahin, Abdülkadir Selvi ve Gürkan Hacır'ı göremeyince şaşırdım. İlişkileri tamamen mi kesildi, henüz bilmiyorum.

CHP'li Prof. Dr. Gaye Usluer ve Mustafa Balbay gecenin hâkimi konumundaydılar. Orhan Karataş'ın durumunda bir tık ilerleme yok. Patronu gibi Ak Parti'nin savunmasını üstlenmeyi sürdürdü.

Beğendim

Kendi adıma konuşursam Melik Yiğitel'i ekranda ilk kez izledim. Değerlendirmemi hemen yapayım; "beğendim." "Türk Medya Ankara Temsilcisi" olmanın hakkını verdi. Karşısındakine de saygıyı hiç eksik etmedi. Kimileri gibi "en iyi savunma hücumdur"u benimsemedi.

Konular

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar