Ahmet Hakan'ın bittiği gece...

Öncelikle kangren hâline gelmiş bir konuya değineceğim. CNNTÜRK, ilan ettiği program saatlerine uymuyor. Sadece Tarafsız Bölge'yi baz alırsak yeterli. 21.00 diye bildirilen program, 22.00'de başlatılıyor...

Bu kadar kaydırmayı madem yapacaksınız, "gerçek saat"i niye saklıyorsunuz?

Sorumsuzlar için bu basit bir şey olabilir. Ancak sizler büyük bir haber ağının Türkiye ayağısınız. Bunu yapmaya asla hakkınız yok.

Baş rolde

Gelelim Ahmet Hakan Coşkun'un geldiği noktaya. Ekrem İmamoğlu'nu konuk ettiği gece sadece eline verilen senaryoyu oynadı. Son lafımı önce söyleyeyim; "rezil kepaze oldu." İlk bölümü eveleme geveleme ile geçirdi. İkinci kısımda baklayı ağzından çıkardı. Bir zamanlar Fethullahçıların yayın organı olan Samanyolu'ndaki konuşmaları öne sürerek İmamoğlu'nu köşeye sıkıştırmaya çalıştı.

Ahmet Hakan, İmamoğlu'nun tamamen Trabzonspor sözcüsü olarak STV'de yaptığı konuşmaları çarpıtmaya çalıştı. O dönemi gayet net hatırlıyorum. Konular hep aynıydı: futbol. Ne Gülen propagandası vardı, ne de başka bir kurgu.

Bu kadarı fazla

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar