Ahlat'ta saray Okluk'ta yazlık

Erdoğan'daki sinirlilik hâli yüzünü yansıyor. Bu da bazı politikacılar için normal. Eğer düşüşü fark ediyorlarsa, dışa vurum mutlaka olacaktır.

Yüzden fazla danışmanı olan "çift şapkalı" siyasetçinin eksiklerini yüzüne söyleyecek gerçek bir "akıl hocası" bulunmadığı anlaşılıyor. Ya da, tepkiden korkuyorlar. İşler ters gittiğinde bu yüksek maaşlı danışmanların araziye uydukları kesin.

Gözlemlediğimiz kadarıyla, konuşmaları hazırlayan ekip de "aman kızdırmayalım" takımına katıldı. Ya da Erdoğan artık irticalen konuşuyor. Bu aralar "oku, konuş" aleti göremiyoruz.

Gerek var mıydı?

Günde birkaç kez çıktığı ekranlarda bu defa gereksiz bir konuya değindi. ATO'nun (Ankara Ticaret Odası) organize ettiği toplantıda konuyu Ahlat'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na getirdi. Yakında hizmete sokulacağını ilave etti.

Anlaşılacağı gibi Beştepe'nin şubesi törenle açılmak üzere. Böyle bir inşaat, bu kadar büyük masrafa gerek var mıydı?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar