Ağızlara susturucu

Önce Mustafa Elitaş'ın Ne Oluyor'daki yarım cümlesini kayda geçtim; "Kıpti, sirkatin söyler" dedi ama yutkunarak devamını getiremedi. Hedefindeki Kemal Kılıçdaroğlu'ydu. Fakat verdiği örnek Türkiye'de...

Önce Mustafa Elitaş'ın Ne Oluyor'daki yarım cümlesini kayda geçtim; "Kıpti, sirkatin söyler" dedi ama yutkunarak devamını getiremedi. Hedefindeki Kemal Kılıçdaroğlu'ydu. Fakat verdiği örnek Türkiye'de yaşayan tüm Roman vatandaşlarımızı aşağılayıcı türdendi. Ak Parti Grup Başkan Vekili tepkilere hazır olmalı. Dilerim korktuğuna uğramaz.

Aynı gece TRT Türk ve TRT Haber'in ortak yayınladığı Derin Analiz'e de takıldım. Malum Yiğit Bulut Salı geceleri burada ahkâm kesiyor.

Hasan Kurtuluş'la birlikte politika dersleri veriyorlar. Bulut bu defa ceviz gibi doluya dönüşmüştü. Yağdı, durdu. Onun da hedefinde CHP Genel Başkanı vardı. Her zamanki gibi saldırıp durdu.

TRT yönetiminin "torpili saraydan" diye gösterdiği tahammül meydanda. Herhalde Bulut'u uyarmaları ne mümkün. Onların yerine şu soruları ben sormak istiyorum:

* Hemen her programda ABD ve emperyalizm uşağı iş adamlarına hakaretlerine alıştık. İsim vermeyip toplu infaz yaptığını bilmiyor musun?

* Peki bu ülkede Ana Muhalefet Liderine saldırma gücünü kimden alıyorsun? Bu işte "Devletin televizyonunu" hangi hakla kullanabiliyorsun? Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı olmak sana bu hakkı veriyor mu?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 343 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 128 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 173 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar