Af/İdam; aklın yolu bir

Yaşar Usluer devletten emekliye ayrıldı ama işleri bitmiyor. Bu kez kendisiyle ilgili sorunları çözmekle meşgul. Ayrıca en büyük özelliği olan "gelecek okumaya" devam etmekte.Herkesin ortak fikri af konusunun ekim ortalarında...

Yaşar Usluer devletten emekliye ayrıldı ama işleri bitmiyor. Bu kez kendisiyle ilgili sorunları çözmekle meşgul. Ayrıca en büyük özelliği olan "gelecek okumaya" devam etmekte.

Herkesin ortak fikri af konusunun ekim ortalarında yeniden gündeme geleceği şeklinde. Tabii ki bu işin pimini çekme görevi, yine Devlet Bahçeli'ye bırakılacak.

Usluer'in yazısı her zamanki gibi çok uzun. Öyle böyle değil. Bu nedenle epey budamak zorunda kaldım.

Konuya bir yıl önce de yine eylül ayında değinmişti. Buyrun birlikte okuyalım:

Gaz alma operasyonu

"Ellerimizle kaldırdığımız idama şimdilerde 'Meclis önüme getirsin imzalarım' demek tamamen iç siyasete dönüktür. Erdoğan'ın zaman zaman 'onaylarım' demesinin inandırıcılığı kaldı mı? Görüşünüze aynen katılıyorum. Elinize, yüreğinize sağlık. Aklın yolu bir. Ben de söz konusu yazımda, 'Bundan ayrı, Erdoğan her gündeme geldiğinde 'İdam cezası önüme geldiğinde imzalarım' dese de, algı operasyonu yapmaktan öteye gidemez', diye yazmıştım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar