Nüfusu yüzde 50 artan ilçeler!

Tarafsız Bölge'de işler iyice raydan çıktı. Bir tarafta kendi adaylarını beğenmeyen CHP'liler, öbür tarafta "hep destek tam destek" diyen iktidar sözcüleri. Hele bu üçlü Tayyip'çiler için bir yerde...

Tarafsız Bölge'de işler iyice raydan çıktı. Bir tarafta kendi adaylarını beğenmeyen CHP'liler, öbür tarafta "hep destek tam destek" diyen iktidar sözcüleri. Hele bu üçlü Tayyip'çiler için bir yerde "dereyi görmeden paçayı sıvadılar" diyebilirim. Aralarında Zafer Şahin'i bu kadar dalga geçer havada hiç izlemedim.

"Nazif Okumuş, Mustafa Balbay ve hatta Elfin Tataroğlu'nun olduğu yerde ben gazeteci değilim" diyen Şahin'e söyleyecek laf bulamıyorum. Kendisine sormak istiyorum; "Son dönem yaptığı dişe dokunur tek bir haberini hatırlatır mı?" Bu arkadaş bana göre yanlış kulvarda. Kesinlikle "stand-up"çı olmalıydı. Espri sandıklarından birini mutlaka yazacağım: "CHP'nin İstanbul için seçtiği belediye başkan adayında en büyük etken İmamoğlu soyadındandır."

Mesajla paslaşma

Haydi bakalım şu kış gününde gülün bu soğuk espriye. Eğer bu iğnelemeyi bir CHP'li yapsa çoktan savcılara suç duyurusunda bulunmuşlardı. Nitekim anlam olarak benzemese de, Nazif Okumuş'un "MHP ile gönül bağım var" demesine Balgat'takiler Zafer Şahin aracılığıyla tekzip gönderdiler. Bunun tamamını okumadı ama çıkardığımız sonuç "hakem anlarsın ya" cinsindendi.

Eğer MHP'nin savunması bu tipler aracılığıyla yapılıyorsa üzülmemek elde değil. Vah ki vah...

Kanaatime göre, bu örnekleri çoğaltınca kesin karar verdim; "Ekrana çıkacaklar mutlaka Passolig sahibi olmalı."

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 343 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 273 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 128 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 173 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar