Asıl sokağa dökülecekler...

Ak Partililer geleneksel olarak "Bay Kemal"e yüklenmeyi tercih ediyorlar. Kılıçdaroğlu'nun ağır eleştirilere tutulan konuşmasına tepkiler hız kesmeyecek gibi. Oysa, CHP Genel Başkanı hak aramada "Barışçıl...

Ak Partililer geleneksel olarak "Bay Kemal"e yüklenmeyi tercih ediyorlar. Kılıçdaroğlu'nun ağır eleştirilere tutulan konuşmasına tepkiler hız kesmeyecek gibi. Oysa, CHP Genel Başkanı hak aramada "Barışçıl sokak gösterileri"ni yöntem seçmişti. Hem de "Şimdi bana bindirecekler" diye de ilave etmişti. Tam burada bir hatırlatma yapmak istiyorum. Kılıçdaroğlu'ndan önce konuşan, hatta daha ağır lafları söyleyen TÜRK-İŞ Genel Başkanı idi. Enflasyon ve fiyat artışlarının dayanılmaz hâle geldiğini ifade ederek, şöyle devam etti: "Bakalım bu gidişin sonu Fransa'daki tepkilere benzeyecek mi?" Bu ifadeyi kullanan Ergün Atalay, Türkiye'nin en büyük işçi kuruluşunun başı olunca malum şürekâdan ses çıkmadı. Üstü örtüldü. Duymazdan gelindi.

Ne zaman ki bu lafları, hem de daha hafifini Kılıçdaroğlu'nun ağzından duyunca "hücum borusu çalındı." Yandaş kalem ve ağızlar topluca saldırıya geçtiler. En ağır ithamlar ise Erdoğan'ın ağzından çıktı. "Millet, bunun cezasını verir" ve "Bu defa tankların arasından kaçamazsın" diyerek nokta hedef gösterdi.

Bir sen eksiktin

En tuhafıma giden ise eski topçu Alpay Özalan'dı. Ana Muhalefet liderine (bir haber spikerini de dahil etti) soruyor "Portakal mısın, mandalina mısın?" Ben de ona sormak istiyorum milletvekili misin yoksa 'bodyguard' mısın?

Anlaşılan Birleşik Krallık'ta futbol oynamak da Alpay'a hiçbir şey kazandırmamış. En azından "İngiliz centilmenliğini."

Önemli taraf

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar