Ucuzcu başkanlar!

Kartal Türkiye Kupası'nda yoktu. Buna Avrupa maçlarını da ekledi. Üzüntüm, nedenleri hâlâ tespit edemeyenler için. Geçen yıl verilen "kupadan men cezası"na girmeyeceğim. Üstünde durmak istediğim...

Kartal Türkiye Kupası'nda yoktu. Buna Avrupa maçlarını da ekledi. Üzüntüm, nedenleri hâlâ tespit edemeyenler için. Geçen yıl verilen "kupadan men cezası"na girmeyeceğim. Üstünde durmak istediğim UEFA'dan eleniş.

Malmö, üç pozisyona girdi, birini gole çevirdi. Tur vizesini aldı gitti. Maç bitti. Bakıyorum hedefte bir kişi var; Oğuzhan. Ona baştan beri konulan teşhis yanlıştı. Bu gece kuşu, yanında Atiba yoksa kocaman bir sıfırdır.

Peki Atiba niye UEFA Ligi kadrosunda yoktu? Onun yerine, üç hafta sonra gönderileceği belli Negredo'yu yazmak hangi sivri akıllının fikriydi? Babel'in kaybedilmesinde yönetimin hiç mi kabahati yoktu? "Sorumsuz" nitelendirmesi yapılanların yanında hafif kalır. Küçük bir not da Queresma için düşeceğim. Bu tiplere Niğde yöresinde "kırık" denir. Biraz açayım, Batı Anadolu'nun "kafadan çatlak"ı ile eş değerlidir.

Dahası var

Bir metreden golü atamayan Necip. Pozisyonun devamında yine topu direğe nişanlayan Wagner Love, daha 9. dakikada sonucu ilan etmişlerdi. Dikkat edin 90+3'te kaçırılandan bahsetmiyorum.

Gol pası becerisi yok. Şut atma özelliği kayıp. Kondisyon yerlerde. Böyle bir Beşiktaş'ın iddiasını gruptaki son maça kadar götürmesi bile başarıydı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 343 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 273 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 128 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 173 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar