Sam Amca'dan Arabistan Masalı

Kimileri hâlâ gerçekleri merak ediyor. Bazıları aynı masalı dinlemeyi arzu ediyor. Son dönemin masalcı babası Donald Trump'un şu sözleri hayli ilginç; "CIA'nın raporunu bekliyorum." Saat farkından dolayı yuvarlak...

Kimileri hâlâ gerçekleri merak ediyor. Bazıları aynı masalı dinlemeyi arzu ediyor. Son dönemin masalcı babası Donald Trump'un şu sözleri hayli ilginç; "CIA'nın raporunu bekliyorum." Saat farkından dolayı yuvarlak yazıyorum, herhâlde eline ulaştı.

Cemal Kaşıkçı'nın yok edilmesinde Amerikan istihbaratı çok mu masum? Geçenlerde okumuştu,  sonuncusu geçen yıl olmak üzere Suudi hanedanını tam 17 kez kurtaran CIA. Bu teşkilatın haberi ve desteği olmadan Suudilerin ve onlara karşı olanların hiçbir eylemde bulunması mümkün değildir. Kaşıkçıyı kaçırma iddiası ise külliyen yalan. 15+3 kişiyle 50'sini çoktan aşmış bir kişiyi kaçırma faslı ayrı bir palavra. Riyad'dan gelen ekibe bakıyorsunuz tam teşkilatlı. Kelle paçacısı var, işkembecisi mevcut, ciğer kızartıcı ve beyin salatası yapıcı hepsi bir arada.

 

İtiraf etse

 

Üstüne üstlük yok etme anının başlangıç kayıtları elde.  Dünyanın Caligula'dan bu yana gelmiş geçmiş en sapkın patronu Trump bunca zaman sonra, "Ses kayıtlarını dinleyemedim. Anlattıklarıyla yetindim. Korkunçtu, feciydi..." diyebilecek kadar masalcı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar