Margarinin kilosu 15 lira!

Benim değer yargılarıma göre düne -salı- iyi başladım. Önce yazımdan dolayı epey mesaj geldi. Daha sonra Fox TV'nin Çalar Saat'inde İsmail Küçükkaya benden övgüyle söz etti. Başta...

Benim değer yargılarıma göre düne -salı- iyi başladım. Önce yazımdan dolayı epey mesaj geldi. Daha sonra Fox TV'nin Çalar Saat'inde İsmail Küçükkaya benden övgüyle söz etti. Başta Küçükkaya olmak üzere kutlayanlara teşekkür ediyorum.

Telefonum çaldı ve İstanbul Eczacılar Odası'ndan arandım. Genel Sekreter Serdar Göksan dünkü köşemden bir bölümle ilgili bilgi istedi. Hani "ilaçlara kendi payını ekleyen" kalfanın çalıştığı eczanenin adresini aldı. Netice hakkında beni de bilgilendireceğini söyleyip kapattı.

Doğrusu, YENİÇAĞ'ın henüz raflara çıktığı gün, bir yetkilinin beni arayıp, ilgi göstermesiyle mutlu olduğumu itiraf etmeliyim.

Her zamanki tur

Yürüme güçlüğü çektiğimden en yakınımdaki yerlerden alış veriş yapmaktayım. Dün listemdeki margarinde -Becel- vardı. Önce BİM'e girdim. Orada ve aynı ekipten A 101'de sadece 250 gramlıkları satılır. İki tane aldım. Kafamı kaldırdığımda fiyatının 3,75'e fırladığını fark ettim. Yani kilosu tam 15,00 lira.

Uluslararası tröst Lever ya da eski adıyla Ünilever, hangisini söylerseniz söyleyin bu işi pek iyi beceriyor. Bu yazım üzerine yapacakları açıklamayı önceden yazayım:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar