Ceketini ilikleyemeyenler!

Tarafsız Bölge'de alıştığımız yüzlere bir de eski-yeni isim eklenmişti; Berhan Şimşek. Bir dönem CHP'nin yıldızlarından olan ismi tekrar izlemek hoştu. Üç kişilik saldırılara, hakem...

Tarafsız Bölge'de alıştığımız yüzlere bir de eski-yeni isim eklenmişti; Berhan Şimşek. Bir dönem CHP'nin yıldızlarından olan ismi tekrar izlemek hoştu. Üç kişilik saldırılara, hakem konumundaki Ahmet Hakan Coşkun da katkı vermesine rağmen Şimşek sakin tavrını bozmadı. İyi hazırlanmış notlarıyla, karşısındakilerin tozunu attı. Hele, konu Andımız olunca. Gülfem Saydan Sanver'in ona katkısı için görüşüm: "Zayıf kaldı." Mehmet Sarı ve Zafer Şahin'in müdahaleleri, Sanver'i konuşturmadı diyebilirim. Demek ki, Şahinler'in tamamı "Ak Parti sözcüsü."

Hele, yandaş bir gazetenin Ankara temsilcisi isen, ötekilerden bir tık öne çıkıyorsun."And meselesi Türkiye'nin enerjisini bitiriyor" diyebilecek kadar talimatlı Zafer Şahin'e bir önerim olacak. Ceketini mutlaka bir terziye göstersin. Aldığı kilolar yüzünden düğmeler iliklenmiyor. Yandan çekimlerde, yüzü gözükmese futbolcu eskisi Ümit Özat'ı görüyoruz sanırdınız. Hani bir laf vardır: "Yemiş yemiş de!.."

Talimat meselesi

Titrinin önüne Dr.'yi de ekleyen Mehmet Sarı'daki tuhaf durum da ilgimi çekti. Erdoğan'ın "Cumhur cephesinde çıngar çıkarmayın" talimatına uymak için epey sıkıntı çekti. Koalisyon ortağı MHP'ye küçük iğnelemelerle yetinmek zorunda kaldı. Malum emir büyük yerden.

İlginç olan "Andımız"ın metnini bütün ısrarlara rağmen okumamasıydı. "Türk kelimesinden bu kadar mı rahatsız?" Okusa kafatasçı mı olacaktı?

Enflasyonun TÜFE'de yüzde 25'i, ÜFE'de yüzde 40'ı geçtiğinin ilan edildiği gün "Senin belediyen, benim belediyem daha az hırsız" kavgasını ise çözemedik.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar