Bu eylem Üflenti İşi

Birtakım zorluklarım var. Buna rağmen yazılarımı aksatmamaya çalışırım. Sokak hayvanlarını da beslemeyi unutmam. Bayramın ilk günü olması sebebiyle, sabah ezanıyla birlikte yollara döküldüm....

Birtakım zorluklarım var. Buna rağmen yazılarımı aksatmamaya çalışırım. Sokak hayvanlarını da beslemeyi unutmam. Bayramın ilk günü olması sebebiyle, sabah ezanıyla birlikte yollara döküldüm. Önce gerekli dini vecibeleri yerine getirdim. Sonra, kargalar ve martılarım dahil konuşamayan dostlarımı doyurdum. Kedi ve köpekler ille de kumrularla muhabbetim müthiştir. Tek problemim yürüme sorunum. Yine de bu halime şükür.

ByPass olduğum dönemi hatırlıyorum. 9.5 saatte tamamlanan ameliyatımın üçüncü gününde yazılarıma dönmüştüm. Bu sadece bir gazetede olsa neyse. Üç ayrı gazetede köşem vardı hem de günlük. Tüm ilavelere de imza atıyordum.

Anlayın ne inatçı biri olduğumu. Bana bunun sırrını sorduklarında şunları söylemiştim; "İnanılmaz bir karışımım. Çerkez, Arnavut kırması..." Hani araya tuz-biber olan Avşarlık da sıkışmıştı. Tekrarlarsam tam bir Türkiye mozaiği Türk'üm. Çocuklarıma vasiyetim hep bu olmuştur.

Tanıdık işi

 "Nereden nereye geldik" deyip, ABD Büyükelçiliği'ne yapılan silahlı saldırıya geçeceğim. Ankara'daki olayı duyduğumuz an "Ne diyorsun?" diye sordular. Anında "Basit bir şey" dedim. "Yani bunlar, sabah sabah onların tabiriyle -50 papellik plakayı götürüp- eyleme başlamışlardır" diye ilave ettim.

Bu raconları bizim Hüseyin Movit ve Fatih'in çocuğu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu iyi bilirler. Yetiştikleri, büyüdükleri çevre hep bunlarla dolu. Şaşıracaksınız ama üflentilerin en önemli özelliklerinden biri "sağlam vatan sever" olmalarıdır. Sonuçta zararı kendilerine verirler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar