Emekli bu defa perişan edildi

Küçülse, değer kaybetse de "Bayram 1000 liraları" emeklinin kocaman yarasına bir pansuman. Eski tabirle "üç otuz para" ile koca ayı geçirmeye çalışanlar,"Buna da şükür, hiç yoktan iyidir"le biraz...

Küçülse, değer kaybetse de "Bayram 1000 liraları" emeklinin kocaman yarasına bir pansuman. Eski tabirle "üç otuz para" ile koca ayı geçirmeye çalışanlar,"Buna da şükür, hiç yoktan iyidir"le biraz nemalanıyorlar.

Ramazan ya da şeker, adına ne derseniz deyin geçen bayram para dağıtımındaki organizasyon mükemmeldi.

Hem 1000 liralar, hem de emekli maaşları ilan edilen günde birlikte verildi. Bu kez aynı şeyleri söylemek mümkün değil. Hatta, ikramiyelerle maaşların ödemesi ayrıldı. Üç gün önceye kadar zamanı bile belli değildi. Yaşlı insanlar o uzun kuyruklara 2-3 defa girmek durumunda kaldılar. Buna, mecbur bırakıldılar demek mümkün.

Adını vermeyeceğim Devlet Bankasının ATM'si bozulan bir şubesinde kavgaya üzülerek şahit oldum. Bastonların kullanıldığını gördüm.

Hesap sorulsun

Bu defa niye böyle oldu. Bunun üstüne gidilmeli . Millî Eğitim Bakanı'nın sınavlardaki yanlışlıkla ilgili olarak yaptığı görevden almaları bu rezalette de bekliyoruz. Böylece popolarını partiye dayadıklarını zannedip "Üç dönüm bostan, yan gel yat Osman" kafasındakilere bir yerde mesaj olur.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 339 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 272 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 128 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 173 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar