Babunaların büyük dramı

Adnan Oktar operasyonu "CHP'yi doğurtma" çabalarını bile ikinci plana itti. Kemal Kılıçdaroğlu'na saldırılar dahi hız kesti. Merak etmeyin aradan birkaç gün geçsin, yeniden ana konularına dönerler. Burada bir...

Adnan Oktar operasyonu "CHP'yi doğurtma" çabalarını bile ikinci plana itti. Kemal Kılıçdaroğlu'na saldırılar dahi hız kesti. Merak etmeyin aradan birkaç gün geçsin, yeniden ana konularına dönerler. Burada bir tespitimi yapmadan geçmeyeceğim. "Tetikçi muhabirlerden biri"nin son yazısından bazı bölümleri buraya almak istiyorum:

"... olağanüstü kurultayı toplamak için Karadenizli delegeleri ikna görevi Hasan Akgün'e verildi. Büyükçekmece Belediye Başkanı, Muharrem İnce'nin akrabası Silivri Belediye Başkanı ile birlikte çalışıyor".

13 Haziran 1966'dan beri bu mesleğin içindeyim. Çok yalancı gördüm ama böylesine ilk defa tanık oluyorum. Her haber ve yorumu hesap ve kitap işi. Hiç biri doğru değil. Hani derler ya "Pinokyo'nun Türkiye şubesi". Bu defa da ikili oynuyor. En azından Büyükçekmece Belediye Başkanı'nı genel merkezin gözünden düşürme peşinde. 29 Mart'ta yeniden aday gösterilmesine engel olma hesaplarında. Onun için mayın döşemeyi sürdürüyor.

Başkan Hasan Akgün'e de hayranım hâlâ "Allah'ından bulsun" demekle yetiniyor.

***

İçim eziliyor

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İzin 20 Kasım 2020 | 189 Okunma Bağırmayın!.. 19 Kasım 2020 | 345 Okunma Harekatlar 18 Kasım 2020 | 274 Okunma Ayak topu "bizim dünyamız" 17 Kasım 2020 | 131 Okunma Söylemler/çelişkiler 16 Kasım 2020 | 174 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar